Om samtaleverktøyet

Dette samtaleverktøyet er en testversjon under utvikling. Det ligger tilgjengelig her fordi det er mest praktisk også i utprøvingsfasen. Vi ber om at alle fagpersoner som prøver verktøyet sender oss en e-post slik at vi har oversikt over hvem vi kan invitere med i evalueringsarbeidet. 

Vi setter også stor pris på tilbakemeldinger fra andre som ser på samtaleverktøyet. Er det noe dere savner, noe som trenger bedre forklaringer, andre mestringsverktøy vi burde inkludere, noe som er formulert for vanskelig, eller noe annet du mener vi bør vurdere å gjøre annerledes? Send oss en e-post!  Nederst på hver side finner dere også spørsmålet «Vil du gi ei tilbakemelding?» Trykk gjerne på JA-knappen og skriv en kommentar der som blir sendt direkte til oss. Husk å legge inn e-postadressen din om du ønsker svar.

Dette er fagutvikling så vi vet ikke hvordan dette vil fungere før det blir testa ut. Kunnskapen det er bygd på tilsier at dette kan fungere etter hensikten, men vi er innstilt på å endre og tilpasse etter behov som kommer fram.

 

Samtaleverktøyet inneholder 6 møte med mål om å lære dette:

Oversiktsbilde som viser strekfigur med fargerike bokser rundt. Bildet inneholder mye tekst og er derfor lagt ut i pdf-fil under bildet. Mer informasjon ligger i boksa under. - Klikk for stort bilete

Oversiktsbilde samtaleverktøy.pdf (PDF, 98 kB)

 

Informasjon om verktøyet: 

(trykk på spørsmåla for å lese svara)